Náš svět potřebuje modlitbu Pedofilův průvodce láskou a potěšením: Pravidla chování milovníka dětí vyšla na Amazonu

11.11.2010 08:44

Před 50 lety byl potrat odsuzován jako vražda malého dítěte, ale podařilo se změnit smýšlení lidí a dnes je uznáván jako právo ženy...
Před 10 lety byla homosexualita považovaná za nesprávnou - dnes je právem určité skupiny lidí - dokoce i právem uzavřít "sňatek" a adoptovat si děti...
Před několika lety by ještě nikdo nesouhlasil s eutanázií jakožto s vraždou už nepotřebného člověka - dnes je uzákonění na spadnutí...
Dnes je pedofílie tvrdě odsuzovaná, ale - co bude za deset let?

Evropa odmítla své křesťanské kořeny - vracíme se k pohanství...
Modleme se za Evropu...

(autor komentáře Šedý pes)

 

Pedofilův průvodce láskou a potěšením: Pravidla chování milovníka dětí vyšla na Amazon

 

Za 4,79 USD si mohli majitelé populární elektronické čtečky knih do dnešního rána koupit na serveru Amazon.com knihu s názvem Pedofilův průvodce láskou a potěšením: Pravidla chování milovníků dětí.

V tuto chvíli je již ze serveru stažena. Na obálce knížky autor, který se označuje jménem Phillip R. Greaves II., píše: "Představuji svůj pokus nastínit okolnosti, za kterých je pedofilní chování co možná nejbezpečnější, aby tak neubližovalo dětem. Chci ukázat pedofilům, jak projevovat k dětem náklonnost, aniž by je ohrozili. Doufám, že se mi to v této knize podaří. Mým cílem je mezi lidmi vzbudit větší důvěru k lidem s tímto druhem sexuálních sklonů. Mou nadějí je, že po vydání a přečtení mé knihy bude vůči pedofilům na světě méně nenávisti." Autor příručky dále tvrdí, že pedofilové jsou nepochopeni. Ve svém návodném textu jim radí, jak při uspokojení svých choutek nepřekročit zákonnou mez.

Vydavatelství Amazon ve svém prohlášení k situaci kolem prodeje knihy uvedlo, že ctí svobodu slova a tlak na stažení publikace, vydané 28. října 2010, vnímá jako nespravedlivou cenzuru. Podmínky, které pro vydávání a nabídku knih Amazon uvádí, obsahují vymezení, že knihy, které nabízí, nesmí obsahovat nevhodný, urážlivý a nebezpečný obsah nebo informace vedoucí čtenáře k podnikání nezákonné činnosti.

Amazon kromě vlastní produkce nabízí svým zákazníkům také možnost publikovat vlastní texty. I tato pedofilní příručka vznikla svépomocí. Autor je pak smluvně vázán k rozdělení zisku z prodeje knihy, příp. z každého elektronického sdílení na e-čtečkách, což je případ zmíněné knížky.

Američané, kteří ctí svobodu slova jako jedno z důležitých práv člověka, jsou přesto pobouřeni. Komunity na sociálních sítích (zejména Twitter) už vyhlásily bojkot celému vydavatelství, které je závislé na přízni zákazníků.

Pripomeňme, že ani v ČR jsme se podobné situaci nevyhnuli. V únoru 2009 se na blogu iDNES.cz objevil článek "Jsem pedofil. No a co?" od jistého pana F.F., ve kterém popisuje svůj příběh - příběh člověka, kterého vzrušují malé děti. Autor nabízí pohled do svého rozpolceného soukromí i do svých citů a představ, a podobně jako Američan Greaves v závěru žádá o pochopení, že v žádném případě není odpadem společnosti.

Shodou okolností v den vydání knihy se také v českém prostředí, v časopisu Psychologie dnes, objevila odpověď psychiatra, sexuologa a ředitele Psychiatrické léčebny v Praze-Bohnicích, dr. Martina Hollého, na dotaz čtenářky po nebezpečnosti pedofilů. Na jednu stranu se v textu objevuje totožný argument, kterým českou veřejnost nakazili před lety již homosexuálové, a sice, že pedofilové mají svou orientaci vrozenou a neměnnou. Dále však autor odpovědi popisuje formy terapie, které mohou podstupovat, aby se se svým handicapem naučili žít. V tom je zde ještě rozdíl - homosexualita je jako nemoc popřena, pedofilie, zatím, nikoliv. Po pacientech se během léčby při pedofilii žádá, aby přijali skutečnost, že mají pouze dvě cesty na výběr: "Buď zneužiji dítě, nebo nikdy nebudu žít svůj pravý sexuální život." Takové tvrzení se dnes již (při razantní změně vnímání, co je dobré, a co je naopak špatné) k homosexuálnímu chování dá říci jen jako "politicky nekorektní a netolerantní".

Ještě před deseti lety ale obě odchylky sexuálního chování vnímala a hodnotila veřejnost naproto totožně.

res.claritatis.cz/zpravy/severni-amerika/pedofilv-prvodce-lskou-a-potenm-pravidla-chovn-milovnka-dt-vyla-na-amazonu/4299?PHPSESSID=e5d277687a9fea6e309f6e6f69407500

—————

Zpět